חזרה למחלקת ציוד לחדר אחות
כורסת הקמה חשמלית יוקרתית ואיכותית, בעלת מנגנון כיוון מתקדם המאפשר מעבר למצב כמעט שכיבה מלאה.
הכורסה פותחה בטכנולוגיה חדשנית המותאמת לתחום הגריאטריה והסיעוד בישראל.
מבנה הכורסה כולל משענות יד ייחודיות הניתנות להזזה לצדדים ואף להסרה מלאה, דבר המאפשר כניסה ויציאה נוחות ופשוטות יותר.
הכורסה מצוידת במגוון פונקציות שנועדו להקל על ההתנהלות היומיומית ולהעניק נוחות מרבית למשתמש.
הריפוד עשוי בד אנטי־בקטריאלי, רחיץ, חסין אש ודוחה כתמים ונוזלים.
הכיסוי עשוי פוליאוריטן נושם בשילוב מילוי סיבי סיליקון חלולים.
המושב רך ונעים למגע ומסייע בהפחתת לחץ בזמן הישיבה.
הכורסא מאפשרת כיוון ל־4 מצבי ישיבה ושכיבה שונים.
מק"ט 65C046

סיבות רבות לבחור בכורסת Cocoon:
נקודות הלחץ בגוף מופחתות, ובכך קטן הסיכון להיווצרות פצעי לחץ הנגרמים מחוסר תנועה יומיומי ו/או ממושך של המטופל. התאמה אופטימלית למבנה הגוף האישי מושגת באמצעות שילוב אידיאלי של חומרים איכותיים, כגון מעטפת חיצונית רכה ונעימה במיוחד וכריות במילוי סיבי סיליקון חלולים.
משענות היד ניתנות להזזה לצדדים ואף להסרה מלאה. תכונה זו מאפשרת העברה צדית נוחה של המטופל ומקלה על הגישה במהלך פעולות טיפול שונות, כגון החלפת חבישות או שימוש ברצועות הרמה.
מנגנון הרמה עדין ופיזיולוגי. המעבר החשמלי למצב עמידה מתבצע בשני שלבים: תחילה הכורסה מתרוממת ולאחר מכן נוטה קדימה. פונקציית העמידה ניתנת להפעלה על ידי המשתמש עצמו (ימין/שמאל) או על ידי הצוות המטפל.
בד הריפוד מסוג ולור מעניק תחושה רכה, נעימה ומראה יוקרתי בעל ברק עדין, לצד עמידות גבוהה במיוחד.
שמירה על היגיינה והפחתת סיכון לזיהומים באמצעות ניקוי קל ופשוט. כריות הכורסה ניתנות לכביסה בטמפרטורה של 30°C.
במידת הצורך ניתן להחליף בקלות את חלקי הכריות.
לכורסת ההרמה קיימות אפשרויות הרחבה חדשניות המותאמות למצבים רפואיים משתנים של המטופל,

כדי לספק את החוויה הטובה ביותר, אנו משתמשים בטכנולוגיות כגון עוגיות כדי לאחסן ו/או לגשת למידע על המכשיר. הסכמה לטכנולוגיות אלה תאפשר לנו לעבד נתונים כגון התנהגות גלישה או מזהים ייחודיים באתר זה. אי הסכמה או ביטול הסכמה, עלול להשפיע לרעה על תכונות ופונקציות מסוימות.
לצ'אט עם נציג